Demontage

Door de waarde van met name non-ferro metalen heeft een demontage- / sloopklus vaak een positieve waarde.

Aangezien onze specialiteit ligt bij non-ferro metalen kunnen wij een goede inschatten of uw sloopklus een positieve waarde heeft. Wij maken een overzichtelijke berekening van de kosten en de opbrengsten. Wij ontzorgen u met de demontage en zorgen dat uw project volgens VCA-standaarden ontmanteld wordt. 

Onderstaand een aantal klussen die we recent naar tevredenheid hebben uitgevoerd. Deze sloopprojecten hadden na ontmanteling bijna allemaal een positieve waarde! 


Demontage röntgenafdeling Erasmus Universiteit


Wegens verhuizing van de Daniel den Hoed kliniek naar het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam moest de röntgenafdeling gedemonteerd worden. 

De kosten van de demontage werden gedeeltelijk gedragen door de opbrengst van de metalen (koper, lood, wolfraam). 


Sloop Glasfabriek O-I in Schiedam


Vanwege sluiting van de glasfabriek zijn wij gevraagd de machine en een gedeelte van de installaties te demonteren en af te voeren. 

Wat begon als het leegruimen van een magazijn is lopende het werk uitgegroeid tot een klus in meerdere fases van 8 maanden. Hierbij kwamen diverse metalen uit het werk als staalschroot, koper, RVS en aluminium.

Vanwege ons ruime netwerk konden wij ook de demontage van een 30 meter hoge schoorsteen verzorgen in samenwerking met De Gier Kraanverhuur.


Demontage RVS keuken IKEA

 

De RVS personeelskeuken van IKEA werd buiten gebruik gesteld en moest in een zeer korte tijd worden gedemonteerd en afgevoerd.
Aangezien de vestiging gewoon open was moest veel aandacht worden besteed aan het beperken van overlast voor de klanten van IKEA.