Voor wie werken we?

Wij leveren onze diensten voor een diverse groep klanten. Van particulieren die hun oude metalen komen inleveren, tot de installatiebranche voor de aankoop van nieuw metaal en het inleveren van metaalrestanten. Onderstaand een overzicht en nadere uitleg.


Overheid

Wij voeren regelmatig industriële verhuizingen en demontage-klussen uit bij overheidsinstanties.

Werken voor overheidsinstanties stelt hoge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, discretie en milieu. Denk hierbij aan de nodige certificeringen en verklaringen van goed gedrag van alle betrokken personeelsleden. Om deze opdrachten uit te kunnen voeren voldoet Van Helvert Metalen aan al deze eisen.


Bedrijfsleven

Elk bedrijf heeft metaalafval. Bij de normale bedrijfsprocessen of bij het slopen van een specifiek project. Wij ontzorgen bedrijven door het ophalen van metaalrestanten, het plaatsen van (mini)containers of zelfs door het verzorgen van volledige demontage. 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk ballastoplossingen.


Particulieren

Bij ons kunt u uw oude metalen kwijt. Dit kan oud ijzer zijn, non-ferro metaal of bijvoorbeeld een oude boiler. Klik hier voor het inkoopproces voor oud metaal.

Daarnaast verkopen wij balastproducten voor vaartuigen en decoratielood. Klik hier voor de online aanschaf in onze webshop.


Installatiebranche

Wij ontzorgen de installatiebranche op 2 fronten:

1. Verkoop van halffabrikaten als koperen buis, bladlood en bladzink.

2. Inname van metaalrestanten en oude boilers/combiketels.

Dit laatste kunnen wij doen dankzij onze Weeelabex certificering. Zonder een dergelijke certificering mogen deze producten niet verwerkt worden. Wij plaatsen ook containers om de afvallen en boilers te verzamelen.  


Metaalhandel

Door onze droge opslag en uitstekende sortering leveren wij een hoge kwaliteit aan van verzamelde metaalrestanten.

De mate van sortering en bewerking kan in overleg worden bepaald, waardoor we maatwerk kunnen bieden bij het aanleveren van de metaalrestanten.