Aparte BV Industriële dienstverlening

Gepubliceerd op 4 januari 2024 om 13:22

Van Helvert Metalen heeft in de afgelopen 2 jaar een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt in de sector van industriële dienstverlening. We hebben onze expertise steeds verder uitgebreid en zijn nu klaar om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn en ons duidelijk te onderscheiden, hebben we besloten om dit deel van onze activiteiten vanaf 1 januari 2024 verder te laten gaan onder de naam ISR B.V., Industriële Service Rotterdam. Deze nieuwe naam zal symbool staan voor ons groeiende aanbod en onze toewijding aan uitstekende service. We zijn enthousiast over deze nieuwe fase en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven verrassen met hoogwaardige diensten.

ISR, is verheugd om Ricardo Krieg te verwelkomen als onze nieuwe directeur. Met zijn uitgebreide ervaring in de sector zijn we ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor ons team. ISR zal opereren onder de vleugels van ons moederbedrijf, Van Helvert Metalen. We kijken ernaar uit om onder leiding van Ricardo de uitstekende dienstverlening en positieve ontwikkeling van ISR voort te zetten.

 

Wat kunt u verwachten van ISR? 

Wij verzorgen het gehele traject: 
- technische demontage (o.a. koelmachines, luchtbehandelingsinstallaties, technische ruimtes, productiemachines)
- verticaal transport (hijsen tot aan 20 verdiepingen of zelfs hoger)
- transport (intern en extern)
- tijdelijke opslag (inclusief nieuwe machines t.b.v. Just In Time arrival)
- vergunningen
- afzettingen & verkeersregelaars
- sloop conform de door de overheid gestelde eisen
- afpompen koudemiddel en chemische vloeistoffen.

ISR beschikt vanzelfsprekend over alle benodigde certificaten en vergunningen, waardoor we de opdracht op een veilige en maatschappelijk verantwoorde manier kunnen uitvoeren. Onze VCA-certificering waarborgt de veiligheid, terwijl onze WEEELABEX-certificering ervoor zorgt dat we verantwoord omgaan met afvalstromen. Daarnaast zijn we MRF-gecertificeerd, wat betekent dat we metalen zorgvuldig kunnen recyclen. Het interessante is dat de metalen die we uit de installaties halen nog een restwaarde hebben. Deze waarde wordt altijd ten goede van de klant verrekend.

Voor verdere informatie van onze projecten kunt u ons volgen via onze socials. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.