• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Non-ferro-metaal

Non-ferro-metaal is een metaalsoort zonder ijzer als hoofdelement. De demontage van non-ferro-metalen laat u over aan Van Helvert Metalen uit Rotterdam. Wij zijn al decennialang actief in de metaalbranche en hebben bij veel projecten de demontage van materialen en apparatuur uitgevoerd. Waar mogen wij u bij helpen op het gebied van metaal?

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Welke metaalsoorten vallen onder non-ferro-metaal?

Vooral binnen de scheepvaart zijn wij actief, maar we werken ook voor bedrijven in andere vakgebieden. Non-ferro-metaal is immers op meerdere plekken terug te vinden. Onder non-ferro-metalen, waar wij de demontage vakkundig van uitvoeren, vallen onder andere:

  • Messing
  • Aluminium
  • Koper
  • Brons

 

Wij maken een goede inschatting of het demonteren van ferro-metalen of non-ferro-metalen een positieve waarde heeft. Vaak is deze waarde wel positief, door de huidige waarde van non-ferro-metaal. Uiteraard onderzoeken wij dit graag voor u, alvorens wij de demontage van non-ferro-metalen uitvoeren. In ons portfolio van demonteerwerkzaamheden ziet u dat we onder andere eerder de röntgenafdeling van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, de boorkoop van de nieuwe tunnel op de Rijnlandroute en de rvs-personeelskeuken in IKEA hebben gedemonteerd. Wordt uw project in regio Rotterdam onze volgende uitdaging? We horen graag wat we voor u mogen betekenen op het gebied van non-ferro-metaal.


Laat de demontage van non-ferro-metalen aan ons over

Neem contact op met onze metaalhandel als u interesse heeft in de demontage van non-ferro-metalen. Wij voeren ook andere werkzaamheden uit en verkopen veel metaalproducten. U bereikt ons door te bellen naar +31 (10) 415 1866 of te e-mailen naar info@helvertmetals.com. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.