• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

De demontage van ferro-metalen

Voor de demontage van ferro-metalen is Van Helvert Metalen het metaalbedrijf voor u. Wij zitten al sinds 1952 in Rotterdam en voeren onze werkzaamheden in onze werkplaats of bij u op locatie uit. Wij zijn gespecialiseerd in non-ferro- en ferro-metalen, waardoor wij precies weten op welke manier we uw klus moeten demonteren.

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Hoe werkt de demontage van ferro-metalen?

Van Helvert Metalen heeft al vele projecten op het gebied van demontage van ferro-metalen voltooid. Zo kunt u ons inschakelen voor grote projecten, maar gaan wij kleine projecten ook niet uit de weg. In ons portfolio ziet u onder meer de demontage van de röntgenafdeling van de Erasmus Universiteit en de demontage van een metro in Spijkenisse. Wij maken een goede inschatting van hoe de demontage zal verlopen op een veilige manier, waarna we aan de slag gaan met het demonteren van uw ferro-metalen. Naast de demontage kunt u bij ons ook terecht voor:


Benader ons voor het demonteren van ferro-metalen

Neem contact met ons op als u interesse heeft in de demontage van ferro-metalen. Wij voorzien u graag van advies. U bereikt ons door te bellen naar +31 (10) 415 1866 of een e-mail te sturen naar info@helvertmetals.com.