• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Oud ijzer inkoop in Rotterdam

Van Helvert Metalen is dé specialist in oud ijzer en metaal inkoop in Rotterdam. Sinds 1952 is ons familiebedrijf een betrouwbaar adres voor onder meer de inkoop van oud metaal en de verkoop van nieuw metaal. Ook leveren wij non-ferro producten, zoals ballastlood en producten voor de installatiebranche, en realiseren wij professionele sloop van projecten op locatie. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de inkoop van oud ijzer en metaalrestanten in Rotterdam.

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Professionele metaal en oud ijzer inkoop in Rotterdam

Wij verzorgen graag de inkoop van metaal en oud ijzer in Rotterdam. Van afval tot waardevolle grondstof: de waarde van metaalrestanten groeit aanzienlijk. Metalen worden dan ook steeds vaker hergebruikt, wat een positief effect heeft op zowel de kosten als de natuur. Van Helvert Metalen speelt hier dan ook goed op in! Wanneer u bij onze metaalhandel in Rotterdam aanklopt voor de inkoop van oud ijzer en andere metaalrestanten, dan levert u het materiaal in tegen een zeer actuele en eerlijke prijs. Wij verwerken de oude metalen op efficiënte wijze in onze fabrieksruimte aan de Overschieseweg. Hier hebben we een eigen weegbrug, poortdetector en analyseapparatuur ter beschikking. Ook werken wij met kabelstrippers, knipscharen en kranen om de materialen te sorteren en/of te bewerken. Voor uw project in de scheepsbouw kunt u daarom zeker bij ons terecht!


Ontdek direct de mogelijkheden van de inkoop van metaalrestanten

Wilt u weten wat Van Helvert Metalen in Rotterdam voor u kan betekenen op het gebied van de inkoop of verkoop van oud ijzer of metaal? Of wilt u meer informatie inwinnen over onze andere diensten of producten? Bel naar +31 (10) 415 1866, stuur een e-mail naar info@helvertmetals.com of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de inkoop van oud ijzer of metaal in Rotterdam en wat wij doen met de metaalrestanten.