• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Oud ijzer verkoop in Rotterdam

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in oud ijzer verkoop en gevestigd is in Rotterdam? Dan bent u bij Van Helvert Metalen op de juiste plek. Al drie generaties lang opereren we vanuit een passie voor metalen en kunt u bij ons terecht voor de inkoop van oud metaal en de verkoop van nieuw metaal. Ook hebben wij al veel succesvol afgeronde sloopprojecten in ons portfolio staan. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Oud ijzer verkoop door een metaalhandel in Rotterdam

Van Helvert Metalen in Rotterdam heeft veel ervaring in de verkoop van metalen, zoals oud ijzer en oud koper. Heeft u oude metalen thuisliggen? Dan nemen wij deze graag van u in, overdekt bij ons aan de schaal of afgehaald op locatie. Metaalrestanten hebben namelijk een groeiende waarde en het hergebruik van metaal neemt een steeds prominentere plaats in de productketen in, aangezien het zowel de kosten als het milieu ten goede doet.


Stel ons al uw vragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als specialist in de verkoop van oud ijzer, gevestigd in Rotterdam? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (10) 415 1866, een e-mail te sturen naar info@helvertmetals.com of vul het contactformulier in.