• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Oud ijzer verkoop in Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in ijzer verkoop in Rotterdam. Al drie generaties lang opereert van Helvert Metalen vanuit een passie voor metalen en kunt u bij ons terecht voor de inkoop van oud metaal en de verkoop van nieuw metaal. Ook hebben wij al veel succesvol afgeronde sloopprojecten in ons portfolio staan. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Oud ijzer verkoop door een metaalhandel in Rotterdam

Van Helvert Metalen heeft in de verkoop van oud ijzer in Rotterdam al veel ervaring. Daarnaast verkopen we ook andere metaalsoorten en oud koper. Heeft u oude metalen thuisliggen? Dan nemen wij deze graag van u in, overdekt bij ons aan de schaal of afgehaald op locatie. Metaalrestanten hebben namelijk een groeiende waarde en het hergebruik van metaal neemt een steeds prominentere plaats in de productketen in, aangezien het zowel de kosten als het milieu ten goede doet. Naast de verkoop van oud ijzer in Rotterdam kunt u ook voor andere diensten en producten bij ons terecht. Denk hierbij aan:

Zo zijn wij voor meerdere werkzaamheden inzetbaar en koopt u bij ons alle producten die u nodig heeft voor uw project.


Stel ons al uw vragen over de verkoop van oud ijzer

Heeft u interesse in de verkoop van oud ijzer in Rotterdam? Of wilt u meer weten over onze metaalhandel? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (10) 415 1866, een e-mail te sturen naar info@helvertmetals.com of vul het contactformulier in.