• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Oud koper verkoop in Rotterdam

Heeft u (interesse in) oud koper en zoekt u naar een professional die gespecialiseerd is in de verkoop van metalen en gevestigd is in Rotterdam? Dan bent u bij Van Helvert Metalen op de juiste plek. Vanuit een passie voor metalen zijn wij al drie generaties hét adres voor onder meer de inkoop van oud metaal, de verkoop van nieuw metaal en de professionele sloop van projecten. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden we te allen tijde een dienstverlening op maat aan. Ontdek meer over ons bedrijf!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Oud koper in- of verkoop bij een specialist in Rotterdam

Wij zijn een metaalhandel, gevestigd in Rotterdam, waar u terechtkunt voor de in- en verkoop van oud koper. Heeft u thuis oude metalen, zoals koper of ijzer, liggen waar u graag vanaf wilt? Dan nemen wij deze graag in. Metaalresten hebben een groeiende waarde en het hergebruik van materialen wordt steeds meer de norm, aangezien recycling een positief effect heeft op zowel het milieu als de portemonnee. Zo wordt afval omgetoverd tot waardevolle grondstof!


Profiteer van uitstekende service

Zoekt u een bedrijf in Rotterdam dat zich specialiseert in de in- en verkoop van oud koper? Van Helvert Metalen garandeert u eerlijke, betrouwbare en snelle service, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Bel naar +31 (10) 415 1866, stuur een e-mail naar info@helvertmetals.com of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!