• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Sloopbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een gerenommeerd sloopbedrijf in Rotterdam, gespecialiseerd in het aannemen van sloop, dat u in kunt schakelen voor divers sloopwerk? Van Helvert Metalen staat graag voor u klaar. Al drie generaties lang opereren wij vanuit een passie voor metalen en ontzorgen wij onze klanten waar mogelijk. Wij kijken niet louter naar de korte termijn, maar focussen ons juist op het opbouwen van lange relaties met onze klanten. Wij bieden betrouwbare service en zien het begrip ‘service’ dan ook als een mentaliteit. Sinds 1952 zijn wij gespecialiseerd in zowel de inkoop van oud metaal als de verkoop van nieuw metaal. Daarnaast zijn wij in te schakelen voor de professionele sloop van projecten. Ontdek meer over onze dienstverlening!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Het sloopbedrijf in Rotterdam dat zich ontfermt over uw sloopwerk

Als sloopbedrijf in Rotterdam, gespecialiseerd in sloopwerk, zijn wij bij uitstek hét bedrijf voor het aannemen van sloop. Wij organiseren een professionele sloop van projecten, waarbij wij tijdens het uitvoeren van de demontage strikt alle VCA-eisen hanteren. Onze specialiteit ligt bij ferro- en non-ferrometalen, waardoor wij goed kunnen inschatten of uw sloopklus een positieve waarde heeft. Vervolgens stellen wij voor u een overzichtelijke berekening op van de kosten en de opbrengsten en ontzorgen wij u volledig op het gebied van metaalsloop. Door de jaren heen hebben wij al vele projecten succesvol afgerond voor zowel bedrijven als particulieren. Een greep uit ons portfolio:

  • De demontage van de boorkop van de nieuwe tunnel in de Rijnlandroute;
  • De berging van de doorgeschoten metro in Spijkenisse;
  • De demontage van de röntgenafdeling van de Erasmus Universiteit;
  • De sloop van de glasfabriek O-I in Schiedam;
  • De demontage van de rvs-personeelskeuken van IKEA.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

U ziet het: als sloopbedrijf in Rotterdam hebben wij veel ervaring in het aannemen van sloop en kunnen wij ook u ontzorgen bij uw sloopwerk. Zoekt u een specialist met ervaring in het aannemen van sloop en bent u benieuwd wat wij als sloopbedrijf in Rotterdam voor u kunnen betekenen? Bel naar +31 (10) 415 1866, stuur een e-mail naar info@helvertmetals.com of vul het contactformulier in. Dan ontdekken we samen de mogelijkheden!