• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Metaalsloop in Rotterdam

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalsloop en gevestigd is in Rotterdam? Dan zit u bij Van Helvert Metalen goed. Wij zijn een familiebedrijf dat zich al sinds 1952 bezighoudt met de inkoop van oud metaal en de verkoop van nieuw metaal. Maar ook wanneer het demontageprojecten betreft, zijn wij van de partij. Wij bieden professionele sloop van projecten aan, waarbij wij een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening garanderen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Professionele metaalsloop door een specialist in Rotterdam

Als metaalhandel in Rotterdam, gespecialiseerd in metaalsloop, ontzorgen wij zowel particulieren als bedrijven op het gebied van demontage. Wij ontmantelen ieder project volgens strikte VCA-standaarden en creëren van tevoren een duidelijk overzicht met alle kosten en opbrengsten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan en weet u zeker dat er veilig en verantwoord wordt gewerkt. Van tevoren schatten wij in of uw klus een positieve waarde heeft of niet. Wij kunnen een accurate inschatting maken wegens onze specialist in ferro- en non-ferromaterialen.


Profiteer van onze uitgebreide expertise

Indien u een ervaren sloopbedrijf in Rotterdam wilt inschakelen voor metaalsloop, kunt u met een gerust hart aankloppen bij Van Helvert Metalen. Heeft u specifieke vragen over onze dienstverlening? Of wilt u direct de mogelijkheden ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@helvertmetals.com, bel naar +31 (10) 415 1866 of vul het contactformulier in.