• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Levering van metaal aan de scheepvaart

Van metaal en halffabricaten verzorgen wij de levering aan de scheepvaart. Van Helvert Metalen uit Rotterdam is al sinds 1952 werkzaam in deze branche. Dankzij onze vele kennis en jarenlange ervaring zijn wij uw betrouwbare partner in de metaallevering. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij ons terecht voor metalen producten.

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Metaal en halffabricaten: wij zorgen voor een snelle levering aan de scheepvaart

Als u kiest voor de levering van metaal, zoals halffabricaten, zorgen wij ervoor dat deze op tijd worden geleverd bij uw bedrijf in de scheepvaart. Er is veel mogelijk als u kiest voor onze metaalhandel. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld loodbroodjes, waarmee u het evenwicht op uw schip gelijk verdeelt. Daarnaast verkopen we halffabricaten, waarvan u zelf bepaalt hoe deze eruit komen te zien. Maatwerk van halffabricaten is namelijk mogelijk bij ons, omdat we begrijpen dat er binnen de scheepvaart enorm veel verschillende wensen zijn bij de levering van metaal. Naast een loodbroodje koopt u bij ons metaalbedrijf ook:

Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de levering van het metaal en de halffabricaten, dan houden wij rekening met wat u wenst in de scheepvaart.


Neem contact met ons op voor de levering van metalen halffabricaten

Benader ons bedrijf uit Rotterdam voor de levering van metaal en halffabricaten aan de scheepvaart. U bereikt ons door +31 (10) 415 1866 of te e-mailen naar info@helvertmetals.com. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.