• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Ballastlood kopen in Rotterdam

Wanneer u ballastlood van hoogwaardige kwaliteit wilt kopen, bent u bij Van Helvert Metalen, gevestigd in Rotterdam, op de juiste plek. Wij zijn een familiebedrijf dat zich al sinds 1952 bezighoudt met zowel de inkoop van oud metaal als de verkoop van nieuw metaal. Daarnaast zijn wij in te schakelen als sloopbedrijf voor een professionele sloop van uiteenlopende projecten. Ontdek meer over onze dienstverlening!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Ballastlood kopen bij een metaalhandel in Rotterdam

Als u ballastproducten, zoals ballastlood, wilt kopen, kunt u dit het best doen bij Van Helvert Metalen in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van loodblokken en beschikken over een eigen loodgieterij. Op locatie vervaardigen wij op professionele wijze diverse soorten loodproducten. Denk hierbij aan loodhagel en ballastlood voor maritieme doeleinden. U kunt bij ons terecht voor standaardproducten én maatwerk. Zo kunt u kiezen uit loodblokken van 5, 10 en 25 kilogram. Wilt u een kleiner item of een ballastblok van meer dan 1000 kilogram bestellen? Ook dit is mogelijk. Geen vraag is ons te gek! Aan de hand van uw wensen, leveren wij u een product op maat.

Benieuwd naar onze ballastblokken?

Bekijk ze in onze webshop!


Informeer naar de mogelijkheden omtrent maatwerk

Heeft u interesse in het kopen van ballastlood bij een metaalspecialist in Rotterdam? Of u nu interesse heeft in een standaardproduct of liever gaat voor maatwerk: Van Helvert Metalen levert u een loodproduct dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Indien u vragen heeft over de mogelijkheden, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (10) 415 1866, een e-mail te sturen naar info@helvertmetals.com of door het contactformulier in te vullen.