• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Loodblokken kopen

Loodblokken kunt u kopen bij Van Helvert Metalen. Ons familiebedrijf specialiseert zich al sinds 1952 in zowel de inkoop als verkoop van oud en nieuw metaal, zoals loodblokken. We leveren standaardblokmateriaal, maar bij ons kunt u ook op maat gemaakte loodblokken kopen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Loodblokken kopen voor een verdeeld gewicht in boten en schepen

Het kopen van loodproducten en andere ballastproducten, doet u het beste bij ons. Wij zijn ervaren in de verwerking van loodblokken en beschikken zelfs over een eigen loodgieterij. Hier vervaardigen we diverse loodproducten voor maritieme doeleinden. Daarom is het mogelijk om loodblokken op maat te aan te schaffen bij ons. Standaarduitvoeringen van 5, 10 of 25 kilogram zijn tevens mogelijk. Andere producten die u kunt kopen, zijn:

Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de loodblokken op maat, dan gaan wij hiermee voor u aan de slag.

Benieuwd naar onze ballastblokken?

Bekijk ze in onze webshop!


Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u direct loodblokken kopen? Of wilt u informatie inwinnen omtrent de mogelijkheden van maatwerk? Neem gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (10) 415 1866, een e-mail te sturen naar info@helvertmetals.com of het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!