• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Loodblokken kopen

Wanneer u loodblokken van hoogstaande kwaliteit wilt kopen, doet u dit het best bij Van Helvert Metalen, gevestigd in Rotterdam. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en zijn al sinds 1952 gespecialiseerd in zowel de inkoop van oud metaal als de verkoop van nieuw metaal, zoals loodblokken. Zo leveren wij standaard- en blokmateriaal voor u op maat. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Loodblokken en andere loodproducten kopen bij een ware specialist

Het kopen van ballastproducten, zoals loodblokken, doet u natuurlijk het liefst bij een echte specialist. Van Helvert Metalen is zeer ervaren in de verwerking van loodblokken en beschikt zelfs over een eigen loodgieterij. Hier worden diverse loodproducten vervaardigd, waaronder ballastlood voor maritieme doeleinden. De loodblokken kunt u bestellen in standaarduitvoeringen van 5, 10 of 25 kilogram. Heeft u een ander gewicht in gedachten? Ook voor maatwerk ballastblokken bent u bij ons in goede handen.

Benieuwd naar onze ballastblokken?

Bekijk ze in onze webshop!


Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u direct loodblokken of andere loodproducten, zoals loodhagel of een loodbroodje, kopen? Of wilt u informatie inwinnen omtrent de mogelijkheden van maatwerk? Neem gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (10) 415 1866, een e-mail te sturen naar info@helvertmetals.com of het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!