• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Ballastproducten kopen

Wilt u ballastproducten kopen, zoals ballastblokken voor de scheepvaart, bij een gerenommeerde metaalhandel? Van Helvert Metalen in Rotterdam is bij uitstek hét bedrijf waar u terechtkunt voor de aanschaf van metaal. Van standaardproducten tot items op maat: wij leveren kwaliteitsproducten van de bovenste plank. Daarbij staat ook het aanbieden van persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij Van Helvert Metalen te allen tijde rekenen op producten én een dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek welke ballastproducten u kunt kopen bij ons!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Ballastproducten op maat kopen, zoals ballastblokken voor de scheepvaart

Ballastproducten kopen, zoals ballastblokken voor de scheepvaart, doet u natuurlijk het liefst bij een specialist met verstand van zaken. Als familiebedrijf zijn wij al sinds 1952 actief in de verkoop van nieuw metaal en de inkoop van oud metaal. Eén van onze specialiteiten is de verwerking van loodblokken in onze loodgieterij. Hier vervaardigen wij diverse loodproducten, waaronder loodhagel en ballastlood voor maritieme doeleinden. Wilt u dus ballastproducten kopen, zoals ballastblokken voor de scheepvaart? Dan dit u dit met een gerust hart bij Van Helvert Metalen. Wij bieden standaard loodblokken van 5, 10 en 25 kilogram aan, maar ook leveren wij graag een product op maat.

Benieuwd naar onze ballastblokken?

Bekijk ze in onze webshop!


Neem contact met ons op voor over ballastproducten

Wilt u ballastproducten kopen, zoals ballastblokken voor de scheepvaart? Van Helvert Metalen is hét adres voor al uw metaal. Indien u vragen heeft over ons aanbod of onze dienstverlening, neemt u gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (10) 415 1866, een e-mail te sturen naar info@helvertmetals.com of door het contactformulier in te vullen.