Webshop Ballastblokken

Een specialiteit van Van Helvert Metalen is de verwerking van loodblokken in onze eigen loodgieterij. Hier worden allerlei soorten loodprodukten vervaardigd, waaronder ballast lood voor maritieme doeleinden.

U kun hieronder online onze standaard loodblokken van 5, 10 en 25 kg bestellen. Klik op de afbeeldingen hier onder om uw bestelling toe te voegen aan uw winkelmandje. Neem voor maatwerk ballastblokken contact met ons op via de contactpagina.


Ballastblokken op maat

Naast bovenstaande standaard blokken gieten wij tevens loodblokken op specificatie, bijvoorbeeld als contragewichten voor lichtarmaturen, voeten, liften etc. Wij staan open voor al uw vragen op dit gebied, dus schroom niet om contact op te nemen over deze service!

Hiernaast een voorbeeld van maatwerk, waar een loden staaf om een koperen kern is gegoten. Ook de mallen voor dit project zijn door Van Helvert Metalen ontworpen en geheel verzorgd.

 

Geen vraag is ons te gek, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Van kleine items zoals hiernaast tot ballastblokken op maat van 10.000 kg, wij zijn u graag van dienst!