• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Ijzerverkoop in Rotterdam

Voor professionele ijzerverkoop en -inkoop in Rotterdam bent u bij Van Helvert Metalen op de juiste plek. Als familiebedrijf houden wij ons al sinds 1952 bezig met onder meer de inkoop van oud metaal en de verkoop van nieuw metaal. Zo ontzorgen wij klanten door hun oude metalen in te nemen. Dit kan overdekt bij ons aan de schaal, maar ook kunnen de metaalrestanten worden afgehaald op locatie. Daarbij leveren wij non-ferro producten, zoals ballastlood en producten voor de installatiebranche. Ontdek meer over onze ijzerverkoop in Rotterdam!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Betrouwbare ijzerverkoop in Rotterdam bij onze metaalhandel

Heeft u resten van oud ijzer waar u graag van af wilt? Dan biedt ijzerverkoop aan Van Helvert Metalen in Rotterdam uitkomst. Wij nemen namelijk naast non-ferrometalen ook materialen als oud ijzer in. De prijzen van dit metaal variëren sterk onder invloed van de wereldwijde vraag en het aanbod. Daarom wordt de prijs van oud ijzer dagelijks aangepast op basis van de internationale prijsontwikkelingen. Naast oud ijzer kunt u ook bij ons terecht voor de inkoop of verkoop van ander oud metaal, waaronder oud koper.


Neem eenvoudig contact met ons op voor de verkoop van ijzer

Heeft u interesse in ijzerverkoop of -inkoop in Rotterdam? Van Helvert Metalen is uw betrouwbare partner. Indien u vragen heeft over onze dienstverlening of behoefte heeft aan persoonlijk advies, neemt u eenvoudig contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@helvertmetals.com, bel naar +31 (10) 415 1866 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder bij de ijzerverkoop in Rotterdam!