• ✔ Snelle levering
  • ✔ Blokken op maat
  • ✔ Metaalleverancier sinds 1952

Loodbroodje kopen in Rotterdam

Wilt u een loodbroodje kopen bij een metaalspecialist in Rotterdam? Ven Helvert Metalen is dé metaalhandel waar u terechtkunt voor zowel de inkoop van oud metaal als de verkoop van nieuw materiaal en loodbroodjes. Als familiebedrijf zijn wij al sinds 1952 specialist in ons vakgebied en bieden wij een dienstverlening van de bovenste plank aan. Het leveren van uitstekende, persoonlijke service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van loodbroodjes!

Direct contact opnemen?

Bel 010-415 1866

Een loodbroodje en andere loodproducten kopen bij een specialist in Rotterdam

Wanneer u een loodbroodje wilt kopen, doet u dit het best bij Van Helvert Metalen in Rotterdam. Wij bieden onder meer loodproducten als loodbroodjes aan, welke wij vervaardigen in onze eigen loodgieterij. Denk hierbij aan loodbroodjes, loodhagel en loodblokken. U kunt kiezen voor de aanschaf van een standaardproduct, maar als u interesse heeft in maatwerk, leveren wij u graag een kwalitatief hoogstaand product dat aan al uw wensen en eisen voldoet.


Profiteer van persoonlijke service

Of u nu een loodbroodje of een ander ballastloodproduct wilt kopen: bij Van Helvert Metalen in Rotterdam bent u verzekerd van uitstekende service en producten met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heeft u vragen over ons aanbod? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening en loodbroodjes? U bereikt ons door te e-mailen naar info@helvertmetals.com of telefonisch via +31 (10) 415 1866. Ook kunt u het contactformulier invullen.