Webshop met ballastblokken

Een specialiteit van Van Helvert Metalen is het op maat maken van ballastblokken en de verwerking van loodblokken in onze eigen loodgieterij. Wij vervaardigen in onze gieterij in Rotterdam allerlei soorten loodproducten, waaronder ballastlood voor maritieme doeleinden.

Ballastblokken maken wij speciaal voor uw project

Hieronder bestelt u online onze standaard loodblokken van 5, 10 en 25 kg. Klik op de afbeeldingen om uw bestelling toe te voegen aan uw winkelmandje. Neem voor ballastblokken op maat contact met ons op, zodat we u te woord kunnen staan. Wij horen namelijk graag waar de ballastblokken aan moeten voldoen, zodat we het juiste metaal voor uw scheepvaart kunnen leveren.


Ballastblokken op maat

Naast bovenstaande standaard blokken gieten wij tevens loodblokken op specificatie, bijvoorbeeld als contragewichten voor lichtarmaturen, voeten, liften et cetera. Wij staan open voor al uw vragen op dit gebied, dus schroom niet om contact op te nemen over deze service! Hiernaast ziet u een voorbeeld van maatwerk, waar een loden staaf om een koperen kern is gegoten. Ook de mallen voor dit project ontwerpen en verzorgen we bij Van Helvert Metalen in Rotterdam. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor:

 

Neem contact met ons op voor maatwerkproducten

Geen vraag is ons te gek, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Van kleine items zoals loden staven tot ballastblokken op maat van 10.000 kg, wij zijn u graag van dienst! Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (10) 415 1866, een e-mail te sturen naar info@helvertmetals.com of het contactformulier in te vullen.