De verkoop van nieuw metaal

Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van nieuw metaal. Van Helvert Metalen uit Rotterdam levert inmiddels al vele jaren dak- en installatiematerialen aan de zakelijke gebruiker. U kunt de materialen afhalen bij onze vestiging in Rotterdam of laten bezorgen met ons eigen vervoer. Wij leveren tot onder de werkbank.

Het voordeel van de verkoop van nieuw metaal en onze andere diensten

Voordeel van Van Helvert Metalen is dat u bij ons naast de verkoop van nieuw metaal, ook terechtkunt voor andere diensten. Zo nemen wij uw metaalrestanten retour. Hiervoor maakt u gebruik van ons gratis containersysteem. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

In het onderstaande overzicht ziet u welk nieuw metaal we in de verkoop hebben. Als u op een afbeelding klikt, komt u meer te weten over ons aanbod.

 

Koperen Buis

Diverse afmetingen van de koperen buis en CUBO. Klik op de foto voor een volledig overzicht van ons aanbod met koperen buizen.

Bladlood & Bladzink

Diverse diktes en breedte van daklood voor dakbedekking. Klik op de foto voor een volledig overzicht van ons aanbod.

Lood- en zinkblokken

Wij verkopen zowel standaard loodblokken via onze webshop als ballastblokken op maat. Klik op de foto voor de mogelijkheden.

Thermische lansen

Naast de lansen zelf verkopen we tevens de houders en rubbers voor een complete set. Klik op de foto voor het aanbod.

Neem contact met ons op voor de metaalmogelijkheden

Voor de verkoop van nieuw metaal kunt u terecht bij Van Helvert Metalen in Rotterdam. Als u meer informatie wilt over de levering van metaal voor de scheepvaart of als u een andere vraag heeft, mag u ons altijd benaderen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (10) 415 1866 of te e-mailen naar info@helvertmetals.com.